Partnerportal
U bent al partner van BCT? Ga dan direct naar ons partnerportaal via onderstaande button!
PARTNERPORTAAL

Partnerships

Zusammen stark

In einer immer komplexer werdenden Welt, in der die Komplexität exponentiell zunimmt, bringt BCT Produkte schnell und leistungsstark auf den Markt, die es Fachleuten ermöglichen, in ihrem Arbeitsbereich hervorragende Leistungen zu erbringen.

DISTRIBUTIONSPARTNER PRODUCTPARTNERS
PARTNERPORTAAL
”Successen? Die behalen we samen met BCT.”

ALBERT CUYP

GEMEENTE ROERMOND

Titel van de alinea

In een wereld die steeds complexer wordt en waarbij complexiteit exponentieel groeit, brengt BCT snel en krachtig producten op de markt die het mogelijk maken dat professionals kunnen excelleren binnen hun werkveld.

Wij doen dit niet alleen. BCT streeft ernaar om een ecosysteem te creëren waarbij ieder bedrijf focus houdt op datgene waar men goed in is. Of het nu gaat om nieuwe technologie, een innovatief product, of kennis, bij de samenwerking streven we altijd naar gelijkwaardigheid en complementariteit, waarbij alle partijen elkaar op een duidelijke manier versterken. Het netwerk van samenwerkende bedrijven dat zo ontstaat, zorgt gezamenlijk voor innovatie, onderscheidend vermogen en het sneller op de markt kunnen brengen van producten en diensten die nauw aansluiten bij de behoeften van de klant.

BCT streeft ernaar om een ecosysteem te creëren waarbij ieder bedrijf focus houdt op datgene waar men goed in is. Of het nu gaat om nieuwe technologie, een innovatief product, of kennis, bij de samenwerking streven we altijd naar gelijkwaardigheid en complementariteit, waarbij alle partijen elkaar op een duidelijke manier versterken. Het netwerk van samenwerkende bedrijven dat zo ontstaat, zorgt gezamenlijk voor innovatie, onderscheidend vermogen en het sneller op de markt kunnen brengen van producten en diensten die nauw aansluiten bij de behoeften van de klant.

UITNODIGING

BCT Relatiedag 2019

Van inspiratie naar grensverleggende innovatie

INSCHRIJVEN