Serviceportaal

Shopt IT 2021 gaat hybride


Bezoek ons digitaal dan wel live in Boom!

Dots

Het thema van dit jaar is ‘Met welke Bouwstenen creëer je een Gemeente zonder Gemeentehuis?’

In deze editie vertonen wij daarom een panelgesprek met stad Geel en gemeente Leopoldsburg. In dit panelgesprek tussen Bert Daenen (BCT), Susy Rits (gemeente Leopoldsburg) en Peter Vermeylen (stad Geel) kom je te weten op welke manier men in Geel en Leopldsburg ‘het fabriekske laat draaien’. Daarnaast zijn we de gehele dag via chat en video call bereikbaar.

Panel gesprek: ‘Het fabriekske draait’ – procesautomatisering aan een hoog tempo.

Ontdek hoe de stad Geel en gemeente Leopoldsburg aan een hoog tempo processen automatiseren op basis van de gestandaardiseerde proces-bibliotheek in iGEN.

Panelgesprek Shopt IT - 2021

Door een laagdrempelige parametrisatie-module rollen deze besturen proces na proces uit in het Corsa Mid-Office. Hiermee komt de procesbeschrijving eindelijk tot leven en verlopen processen effectief op de manier zoals ze beschreven worden.

Het is gedaan met de papieren tijger!

Procesmanagement op een pragmatische manier én end-to-end: van de aanvraag via de website tot oplevering van het eindproduct toegepast.

Live event

V-ICT-OR organiseert dit jaar voor het eerst ook weer fysieke sessies. Dat staat toe om tot 100 mensen bijeen te brengen op een coronaveilige manier. Bert Daenen zal BCT vertegenwoordigen tijdens de receptie in De Schorre in Boom.
De recepties starten om 18u00. Inschrijvingen hiervoor gebeuren volgens het first-come-first-serve principe. Dat betekent dat de eerste 50 deelnemers die zich inschrijven voor de receptie aanwezig kunnen zijn.

Inschrijven

Inschrijving voor deelname aan het virtuele event en/of  deelname aan de receptie verloopt via V-ICT-OR. Inschrijvingen hiervoor gebeuren volgens het first-come-first-serve principe. Dat betekent dat de eerste 50 deelnemers die zich inschrijven voor de receptie aanwezig kunnen zijn.

Meer informatie >