Serviceportaal

Shopt IT 2019


Dots

Donderdag 16 mei vindt het jaarlijks Vlaamse overheidscongres Shopt IT plaats in het ICC in Gent. Dit jaar staat het thema ‘Smart Cities’ centraal en kunt u tijdens plenaire sessies en workshops meer te weten komen over de toepassing hiervan binnen de Vlaamse overheid. Ook BCT zal één van deze sessies invullen, daarnaast kunt u later op de middag met ons verder in gesprek gaan rondom de thema’s in het praatcafé.

Het Mid-Office, van droom naar realiteit

Sessie 1.4 Digitale transformatie
10.40u – 11.30u
Bert Daenen 

Het Mid-Office: een abstract begrip, een verre droom, een onbereikbaar iets? Luister en leer hoe BCT van deze droom een realiteit maakte bij verschillende (fusie)besturen.

Er komt heel wat kijken bij het realiseren van een Mid-Office. In deze sessie licht BCT toe hoe zij de lokale besturen (bege)leidt naar dit doel. Over een holistische aanpak van integraties, standaardisatie, procesmanagement, masterdata-management, programma- en projectmanagement en change management. De knoop ontrafeld, het mysterie verhelderd.

 

Bezoek ook onze stand!

Daarnaast is er uiteraard ook weer een uitgebreide beursvloer te vinden waar ook BCT dit jaar haar oplossing ‘Mid-office voor Vlaamse gemeenten’ zal toelichten!

Dots
MEER INFORMATIE