Serviceportaal
Onze wijze van opleiden gaat uit van het principe ‘Teach-the-teacher’

Opleiding en begeleiding

Teach-the-teacher

In ons standaard aanbod levert BCT de nodige consultancy-uren. Dit betreft het technische als het functionele aspect.  Zowel ten behoeve van het implementeren van onze standaard-modules en voor het opleiden van zowel de systeem- en applicatiebeheerder. Daarnaast leveren we ondersteuning voor een juist beheer en gebruik van deze modules.

Deze dienstverlening gaat uit van het principe ‘Teach-the-teacher’. Met deze wijze van opleiden is de gemeente, na het volgen van een opleiding, zelf in staat te zorgen voor het opleiden en begeleiden van de eindgebruikers en het uitrollen en in gebruik nemen van de oplossing.

Dots

BCT Academy

De BCT Academy is een platform met een uitgebreid online én offline aanbod, bestaande uit trainingen, kennissessies, implementatietools en meer…

Haal het maximale uit onze software!

  • Bekijk ons uitgebreide trainingsaanbod en kies voor een training die past bij jouw kennisbehoefte;
  • volg onze kennissessies over onze software Corsa en Liber, onze diensten óf de huidige trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied;
  • én maak gebruik van onze implementatietools om draagvlak te creëren bij jouw eindgebruikers voor het gebruik van onze software.

Als klant van BCT krijg jij direct toegang tot deze content.

BCT Academy
Dots

Toolkit

In het kader van het change management (opleiden en begeleiden van medewerkers) leveren wij u een standaardtoolkit aan, die BCT heeft samengesteld op basis van haar ervaring bij andere besturen. Dit gaat van handige functionele steekkaarten, tot advies omtrent uw interne communicatie ten behoeve van de opstart van het Mid-Office in uw bestuur.

Dots