Serviceportaal
Digitaliseren, structureren, distribueren en archiveren van informatie.

Digitale werken

Uw digitale basis op orde

Uw organisatie produceert en ontvangt steeds meer meer informatie in steeds diverse verschijningsvormen. Van documenten tot audio en video maar ook tekeningen en social media berichten. Door deze wildgroei raakt u het overzicht kwijt. Het is lastig om te traceren waar of bij wie bepaalde documenten en dossiers zich bevinden in de organisatie.

Het digitaliseren van uw inkomende, interne en uitgaande informatiestromen is hiervoor de oplossing. Dit is bevat in het Corsa/Mid-Office.

Dots

Corsa/Mid-Office

Gefaseerde digitale transitie

Het Corsa/Mid-Office voor Vlaamse gemeenten is specifiek ontwikkeld in functie van de verwachtingen die uw klanten vandaag de dag hebben op het vlak van dienstverlening. Er wordt in het Corsa/Mid-Office onderscheid gemaakt in 2 fasen, digitaal werken en zaakgericht werken.

Oplossingen

Met onderstaande oplossingen ondersteunen wij organisaties in digitaal werken.

 

Dots

Corsa Authentiek Digitaal Werken

De basis wordt gelegd door het digitaal werken binnen de gemeente te introduceren. Dit houdt in dat alle aanvragen naar producten en diensten binnen de gemeente gedigitaliseerd worden, ongeacht het gebruikte kanaal.

Door de combinatie van het digitaliseren van documentstromen en digitaal archiveren, maar zonder statusgerichte sturing is de oplossing ‘Corsa Authentiek Digitaal Werken’ ontstaan.

Corsa Authentiek Digitaal Werken
Dots

Corsa Authentiek Zaakgericht Werken

De oplossing ‘Corsa Authentiek Zaakgericht Werken’ (Corsa/AZW) ondersteunt de zaakbehandeling van aanvraag tot archivering. De generieke processen die het Zaakgericht Werken sturen, worden in deze fase meegeleverd binnen de tool ‘iGEN’.

Het generieke proces uit de eerste fase (Corsa Authentiek Werken) wordt uitgebreid met specifieke faseringen, termijn- en voorwaardenbewaking op het niveau van een individueel product of dienst uit de Product Dienst Catalogus (PDC).

Corsa Authentiek Zaakgericht Werken
Dots
Dots
Dots
Dots

Notulenbeheer

Met Corsa Notulenbeheer creëert u digitale agenda’s voor verschillende vergaderorganen. De totstandkoming van de agendapunten kan bovendien ondersteund worden door het geïntegreerde digitale besluitvormingsproces.

Notulenbeheer
Dots

Digitaal ondertekenen

Binnen het Corsa Mid-Office kunt u op ieder gewenst moment een document ter ondertekening aanbieden. Dit kan zowel aan uw collega’s of management, alsook aan uw externe contacten. Wij voorzien een aansluiting met de meest gangbare tekenplatformen.

Digitaal ondertekenen
Dots

Contractmanagement

De contractmanagement oplossing van BCT zorgt ervoor dat alle contracten op een centrale en eenduidige manier worden vastgelegd. Tegelijkertijd worden de contracten veilig en duurzaam opgeslagen. Mijlpalen van een contract worden automatisch gemeld.

Contractmanagement
Dots

Factuurverwerking

Dagelijks ontvangt uw organisatie een groot aantal facturen. Het verwerken van deze factuurstroom vergt een flinke inspanning. Met de BCT oplossing voor digitale factuurverwerking digitaliseert u het factuurproces, vanaf de ontvangst van de factuur tot aan de betaling. Hierdoor worden alle facturen snel en efficiënt verwerkt.

Factuurverwerking
Dots