Serviceportaal
Interesse? Meer willen lezen?
Download dan onze brochure.
Download brochure

Corsa Basic

Uw digitale basis op orde

Bij Corsa Basic ligt de focus op het registreren en routeren van uw documentstromen in de organisatie.

Het is gericht op een snelle, laagdrempelige start. Denk aan de klassieke term ‘postregistratie’.

Maar deze variant gaat verder, zo krijgen de medewerkers een handige toolkit ter beschikking voor het efficiënt behandelen van de toegewezen documenten.

Het systeem zorgt automatisch voor een volledige logging, zodat u altijd inzicht heeft in de historiek van het dossier: wie heeft welke acties ondernomen. Denk dan bijvoorbeeld aan wie heeft advies aan welke collega gevraagd .

Door de levering in de cloud, en het verzorgen van het applicatiebeheer door BCT, wordt de organisatie verder ontzorgd. Na een korte parametrisatie door onze consultant kan de organisatie direct van start.

Corsa Basic

Levermodel

Cloud Inbegrepen
On premise

Functionaliteiten

Registratie
Inbegrepen
Routering
Inbegrepen
Behandelen
Inbegrepen
Audit Logging
Inbegrepen
Application Search
Optioneel
Mobile APP
Optioneel
Dots

Registratie en archiefwaardige opslag

Inkomende-, uitgaande- en interne poststukken zijn eenvoudig te registreren. Dit kan door ze te slepen naar de applicatie óf ze vanuit een email client of MS Office applicatie direct op te slaan in Corsa.

De bijbehorende metadata wordt vervolgens (semi)automatisch toegevoegd om de registratie compleet te maken.

Naast de opslag van het origineel bestand wordt ook automatisch een archiefwaardig bestand (PDF/A) gecreëerd en toegevoegd aan de registratie.

Registratie en archiefwaardige opslag
Dots

Routering inkomende documentenstroom

Geregistreerde documenten worden na controle door bijvoorbeeld het secretariaat, geplaatst in de dienstpostbus van de desbetreffende dienst.

Vanuit deze centrale postbus kan elke medewerker van de dienst de post direct behandelen of toewijzen aan specifieke medewerkers.

Routering inkomende documentenstroom
Dots

Behandeltoolkit digitale werkomgeving

De behandelaar van een document heeft de beschikking over de zogenaamde ‘behandel-toolkit’.

Met behulp van deze toolkit kan de behandelaar snel en eenvoudig diverse acties uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘adviezen vragen’, ’taken toewijzen’ en ‘e-mailen’.

Behandeltoolkit digitale werkomgeving
Dots

Logging

In de achtergrond worden onder meer zoekacties naar gegevens van personen automatisch gelogd in het kader van de GDPR-wetgeving. Dit gebeurt op database-niveau en is niet zichtbaar voor de eindgebruiker.

Op applicatieniveau wordt elke actie die een medewerker in het kader van een dossier neemt, automatisch gelogd. Zo bouwt het systeem een historiek op van het dossier. Elke medewerker kan op basis van die informatie zich een beeld vormen van de stand van zaken van het dossier en zo de eindklant op basis van deze informatie te woord staan.

Logging
Dots
Online demo

Interesse? Meer willen zien?

Neem direct contact met ons op.
Meer informatie

Application Search

Optioneel

Met de krachtige zoekfunctionaliteit van Application Search wordt de opgeslagen informatie gemakkelijk en snel gevonden. Application Search hanteert functionaliteit die veel gelijkenis vertoont met de bekende Google zoekfunctionaliteit en zoekt zowel in de metadata als in de documentinhoud van elk digitaal document.

Medewerkers kunnen in een zoekbalk hun zoektermen invullen. De functie doorzoekt vervolgens alle objecten zoals documenten, dossiers, processen en contactpersonen of organisaties op het betreffende woord of combinatie van woorden. Het zoekresultaat kan daarbij verfijnd worden door verschillende filter mogelijkheden.

Zoekwoorden worden gemarkeerd en er wordt een preview van het gerelateerde document getoond. Medewerkers zien op die manier direct waar hun zoekwoord in voorkomt.

Application Search
Dots

Corsa2Go mobile app

Optioneel

Locatie onafhankelijk werken met toegang tot de juiste en volledige informatie wordt heden ten dage steeds belangrijker. Daarnaast worden hoge eisen gesteld aan informatieveiligheid, snelheid en gebruikersvriendelijkheid. 

Met de Corsa2Go app hebben Corsa gebruikers nu overal en altijd vanaf een mobile device toegang tot Corsa.

De Corsa2Go app is voorzien van alle gebruikersgemakken om de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Corsa2Go mobile app
Dots