Serviceportaal
Interesse? Meer willen lezen?
Download dan onze brochure.
Download brochure

Corsa Advanced

Focus op digitale dossier vorming

Als een organisatie klaar is voor de volgende stap, dan is Corsa Advanced de ideale oplossing. Corsa Advanced bouwt namelijk verder op Corsa Basic.

Zo heeft men de mogelijkheid tot het vormen van een digitaal dossier, het gebruik van standaardsjablonen middels een integratie met MS Office en optioneel integraties met het Rijksregister, VKBO en CRAB.

Met de krachtige zoekfunctie, die ook in de documenten zelf zoekt, vindt men altijd snel de juiste informatie.

Deze oplossing leveren wij zowel in de cloud als on premise.

New call-to-action

Levermodel

Cloud Inbegrepen
On premise Inbegrepen

Functionaliteiten

Registratie
Inbegrepen
Routering
Inbegrepen
Behandelen
Inbegrepen
Audit Logging
Inbegrepen
Application Search
Inbegrepen
Mobile APP
Optioneel
Documentcreatie
Inbegrepen
Integratie MS-Office
Inbegrepen
Dossiervorming (basis) Inbegrepen
Koppeling authentieke bronnen
Optioneel
Notulen beheer
Optioneel
Dots

Corsa Basic functionaliteiten

Alle Corsa Basic functionaliteiten zijn ook onderdeel van Corsa Advanced.

Dit zijn:

  • Registratie en archiefwaardige opslag;
  • Routering inkomende documentstromen;
  • Behandeltoolkit digitale werkomgeving;
  • Logging.
Corsa Basic functionaliteiten
Dots

Application Search

Met de krachtige zoekfunctionaliteit van Application Search wordt de opgeslagen informatie gemakkelijk en snel gevonden. Application Search hanteert functionaliteit die veel gelijkenis vertoont met de bekende Google zoekfunctionaliteit en zoekt zowel in de metadata als in de documentinhoud van elk digitaal document.

Medewerkers kunnen in een zoekbalk hun zoektermen invullen. De functie doorzoekt vervolgens alle objecten zoals documenten, dossiers, processen en contactpersonen of organisaties op het betreffende woord of combinatie van woorden. Het zoekresultaat kan daarbij verfijnd worden door verschillende filter mogelijkheden.

Zoekwoorden worden gemarkeerd en er wordt een preview van het gerelateerde document getoond. Medewerkers zien op die manier direct waar hun zoekwoord in voorkomt.

Application Search
Dots

Document creatie

Door middel van een integratie met het Office platform ben je als bestuur in staat om zelfstandig standaardbrieven te definiëren, die gebruik maken van de meta-data van een dossier.

De eindgebruikers creëeren op deze manier door een eenvoudige druk op de knop een uitgaand document, voorzien van de correcte, specifieke gegevens én het document is automatisch bewaard binnen het dossier.

Document creatie
Dots

Integratie Word, Excel en Outlook

Deze integratie maakt het mogelijk om vanuit de Microsoft-tools emails, documenten rechtstreeks te bewaren binnen het digitale dossier in Corsa.

Anderzijds biedt Corsa de mogelijkheid om vanuit het dossier documenten en emails te creëeren en te verzenden waarbij deze automatisch in het dossier worden bewaard.
Een volledig overzicht van alle communicatie binnen het digitale dossier is het resultaat.

Integratie Word, Excel en Outlook
Dots

Dossiervorming

Zodra de behandeling gereed is kan er gearchiveerd worden door middel van het koppelen van het document of de documenten aan een dossier.

Er kan gekozen worden om te archiveren naar een bestaand dossier of naar een nieuw aan te maken dossier. Aan dit dossier kunnen vervolgens ook eventuele bewaar- of vernietigingstermijnen gekoppeld worden.

Dossiervorming
Dots
Online demo

Interesse? Meer willen zien?

Neem direct contact met ons op.
Meer informatie

Koppeling authentieke bronnen

Optioneel

Via het Magda-platform wordt een koppeling gelegd met het Rijksregister, VKBO en CRAB. Op deze manier beschik je over de actuele, authentieke data binnen Corsa.

De achterliggende audit-logging maakt dat deze integratie en het gebruik van de authentieke data conform GDPR-richtlijnen verloopt. Verder voorziet het systeem in het anonimiseren van persoonlijke data.

Koppeling authentieke bronnen
Dots

Corsa2Go mobile app

Optioneel

Locatie onafhankelijk werken met toegang tot de juiste en volledige informatie wordt heden ten dage steeds belangrijker. Daarnaast worden hoge eisen gesteld aan informatieveiligheid, snelheid en gebruikersvriendelijkheid. 

Met de Corsa2Go app hebben Corsa gebruikers nu overal en altijd vanaf een mobile device toegang tot Corsa.

De Corsa2Go app is voorzien van alle gebruikersgemakken om de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Corsa2Go mobile app
Dots

Notulenbeheer

Optioneel

Met Corsa Notulenbeheer creëert u digitale agenda’s voor verschillende vergaderorganen zoals college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad maar ook bijvoorbeeld het MAT.

De totstandkoming van de agendapunten kan bovendien ondersteund worden door het geïntegreerde digitale besluitvormingsproces.

Dit generieke besluitvormingsproces is in de loop der jaren steeds verder ‘gefinetuned’ en is inmiddels dusdanig flexibel dat vrijwel ieder proces en scenario ondersteund kan worden.

Notulenbeheer
Dots