Serviceportaal
In een gedigitaliseerde wereld is een betrouwbare samenwerking de sleutel tot succes.
PARTNERPORTAAL

BCT Channel partners

Partner Excellence

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten met optimale partnerondersteuning, zodat u uw klanten succesvol op de digitale snelweg kunt begeleiden.

BCT positioneert zich als een technologie organisatie, die het eigen succes en het innovatielevel graag als toegevoegde waarde aan diverse partners aanbiedt. In ons netwerk brengen wij de know-how vanuit diverse disciplines succesvol samen, stimuleren duurzame innovaties en creëren gezamenlijk de digitale bedrijfsmodellen van morgen. Als partner profiteert u van onze ontwikkelingen, kunt u uw bedrijfsmodel vernieuwen en uw klanten significante meerwaarde bieden.

Regelmatig persoonlijk contact, gezamenlijke evenementen en acties, maar vooral een intensieve dialoog met u gericht op uw specifieke business cases zijn bijzonder belangrijk voor ons.

PARTNERPORTAAL
U weet het beste wat uw klanten nodig hebben en wij helpen u graag daarbij!

Wat mag u van ons mag verwachten is Partner Excellence,

Focus voor u als Partner
Onze partnermanagers ondersteunen u om onze producten te vertalen naar de toegevoegde waarde voor u als partner en het verkoopkanaal waarin u opereert.

Focus op producten
In de steeds sneller veranderende economie (digitale revolutie) realiseren we ons dat businessmodellen razendsnel veranderen. Het is daarom van belang dat onze partnermanagers uw businessmodel doorgronden en kunnen vertalen naar het juiste product als verrijking van uw eigen productportfolio. Zodra deze match gerealiseerd en geïmplementeerd is, ontstaat voor u als partner daadwerkelijke concurrentievoordeel en een basis voor succes.

Gepassioneerde, loyale en professionele medewerkers
Medewerkers die met passie, loyaliteit en professioneel u als partners ondersteunen en de juiste bijdrage leveren om u als onze partner succesvol te laten zijn.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over een strategische samenwerking?

In een wereld die steeds complexer wordt en waarbij complexiteit exponentieel groeit, brengt BCT snel en krachtig producten op de markt die het mogelijk maken dat professionals kunnen excelleren binnen hun werkveld.

Meer weten? Interesse?

Neem contact met me op

Ralph Mastenbroek

Business Unit Manager

+31 (0)6 51 51 39 24

ralph.mastenbroek@bctsoftware.com