Serviceportaal

Samenwerkingspartners

In een wereld die steeds complexer wordt en waarbij complexiteit exponentieel groeit. Daarom brengt BCT snel en krachtig producten op de markt. Deze maken het de professionals mogelijk te excelleren binnen hun werkveld. Wij doen dit niet alleen.

Gelijkwaardigheid en complementariteit.

BCT streeft ernaar om een ecosysteem te creëren waarbij ieder bedrijf focus houdt op datgene waar men goed in is. Of het nu gaat om nieuwe technologie, een innovatief product, of kennis, bij de samenwerking. Wij streven daarbij altijd naar gelijkwaardigheid en complementariteit. Alle partijen versterken elkaar zo op een duidelijke manier. Het netwerk van samenwerkende bedrijven zorgt gezamenlijk voor innovatie, onderscheidend vermogen. Middels dit netwerk kunnen wij allen sneller producten en diensten op de markt brengen die nauw aansluiten bij de behoeften van de klant.

Dots

Best-of-breed of toch maar niet?

Vijf partners, één doel!

Een alles-in-één-platform of het best-of-breed-alternatief? Die keuze ligt in veel IT-organisaties regelmatig op tafel. Ook bij jouw Vlaams bestuur?’ De Geele Draad’ toont aan dat een best-of-breed strategie wel degelijk werkt. De Geele Draad is een initiatief van vijf partners.  Niet enkel in theorie hebben wij elkaar gevonden, ook in de praktijk. Bij de stad Geel om precies te zijn!

Vijf partners, één doel!

 Best-of-breed of toch maar niet?
Dots

TOBANIA

De Public Connector van Tobania is een servicebus die het dataverkeer tussen verschillende componenten en bronnen orkestreert. Ze zorgt ervoor dat je uniforme berichten tussen verschillende partijen kan uitwisselen zonder dat ze elk afzonderlijk hiervan op de hoogte zijn. Dit type van architectuur is makkelijk uit te breiden en eenvoudig te monitoren. Elk systeem dat een API beschikbaar heeft, sluit Tobania eenvoudig aan op de servicebus.

Deze service bus orkestreert het dataverkeer tussen ons Mid-Office en de verschillende componenten en bronnen.

TOBANIA
Dots

Vanden Broele

Uitgeverij Vanden Broele laat organisaties groeien. Dit doen ze door organisaties én hun medewerkers slimmer, efficiënter en klantgerichter te laten werken. Daarbij focussen ze vastberaden op praktijkgerichte kennisdeling en tools.

Stad Geel ondertekent bijvoorbeeld op een veilige en juridisch sluitende manier via eSignFlow vanuit het Corsa Mid-Office. En dit door de rechtsgeldige digitale handtekening met unieke verificatiecode van eSignFlow te gebruiken. Zowel voor (gescande) papieren als digitale documenten.

Vanden Broele
Dots

Ultimo

Met Ultimo Enterprise Asset Management Software breng je eenvoudig structuur aan in veel van je processen. Zo behoud je altijd het overzicht. Al kan je zelfs nog meer efficiëntie behalen als je jouw processen met elkaar verbindt met “livel-link your assets & facilities”.

Deze tool zet bijvoorbeeld burgermeldingen bij de stad Geel, die bestemd zijn voor de technische dienst, één voor één om naar Ultimo-meldingen. Hierdoor verloopt de afhandeling ervan gestructureerd en efficiënt. En dit alles vanuit het Corsa Mid-Office.

Ultimo
Dots

Geo IT

Meer dan 150 lokale overheden in Vlaanderen werken met de gebruiksvriendelijke Geo-IT GIS™ software waarbij administratieve dossiers op een kaart worden weergegeven, gebundeld met andere geografische informatie.

Geo-IT helpt zijn klanten bij de uitvoering van hun taken door samen te werken met andere softwaresystemen, zoals in het project rond ‘De Geele Draad’.

Dit mede door de koppeling met het Corsa Mid-Office.

Geo IT
Dots

V-ICT-OR

BCT is al jaren Platinum partner van V-ICT-OR. De koepel-organisatie voor informatie en technologie op het lokale overheidsniveau, en de bezieler van de Vlaamse Virtuele Gemeente.

V-ICT-OR
Dots

Progress

Eén van de langst lopende partnerschappen van BCT is die met Progress. Progress levert met het OpenEdge platform al jaren een belangrijk bestandsdeel voor het Corsa van BCT. Naast het OpenEdge platform, heeft Progress middels nieuwe acquisities en ontwikkelingen haar portfolio uitgebreid met cloud oplossingen. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat Progress ook in de toekomst een belangrijke technologische partner voor BCT zal blijven.

Progress
Dots

Mogelijkheden voor nieuwe partnerships

Denkt u dat een samenwerking tussen uw organisatie en BCT synergie zou opleveren? Wij staan altijd open voor een gesprek over samenwerkingsmogelijkheden.

Dots