Serviceportaal
Bent u een bestaande BCT partner? Ga dan direct naar ons partnerportaal via onderstaande button!
PARTNERPORTAAL

Partnerships

Het BCT Partnernetwerk

In een dynamische, gedigitaliseerde wereld is een betrouwbare samenwerking de sleutel tot succes. En ook ons bedrijfsmodel is gericht op samenwerken met partners. Hierbij onderscheiden wij verschillende vormen van partnerships.

Enerzijds bieden wij onze channelpartners een aanzienlijke toegevoegde waarde door kant-en-klare oplossingen te leveren die eenvoudig te integreren zijn in hun product en portfolio – en dus in toegevoegde waarde binnen het distributiekanaal waarin zij opereren. Daarnaast omvat ons ecosysteem ook samenwerkingspartners. Dit zijn partners waarmee we intensief samenwerken op technologisch gebied of binnen een bepaalde branche, bijvoorbeeld door integratie, een gezamenlijk product of op strategisch gebied.

CHANNELPARTNERS SAMENWERKINGSPARTNERS

Dots

Met BCT als partner

slaat u de juiste weg in naar digitaal succes

Gezamenlijk in plaats van alleen

Een partnership met BCT berust op wederzijds respect en vertrouwen. We hechten ook veel waarde aan openheid en transparantie. Dit is cruciaal voor duurzaamheid en succes in het digitale tijdperk. Of het nu gaat om nieuwe technologie, een innovatief product, of kennis. Bij de samenwerking met een partner streven we altijd naar gelijkwaardigheid en complementariteit, waarbij alle partijen elkaar op een duidelijke manier versterken. Ons doel: alle betrokkenen profiteren van de binnen onze organisaties aanwezige kennis en kunde.

Geldt dit ook voor u? Dan is BCT de ideale partner voor u! Bekijk nu de mogelijkheden voor een partnership hierboven.

Dots