Serviceportaal

Samenwerkingspartners

In een wereld die steeds complexer wordt en waarbij complexiteit exponentieel groeit, brengt BCT snel en krachtig producten op de markt die het mogelijk maken dat professionals kunnen excelleren binnen hun werkveld.

Wij doen dit niet alleen. BCT streeft ernaar om een ecosysteem te creëren waarbij ieder bedrijf focus houdt op datgene waar men goed in is. Of het nu gaat om nieuwe technologie, een innovatief product, of kennis, bij de samenwerking streven we altijd naar gelijkwaardigheid en complementariteit, waarbij alle partijen elkaar op een duidelijke manier versterken. Het netwerk van samenwerkende bedrijven dat zo ontstaat, zorgt gezamenlijk voor innovatie, onderscheidend vermogen en het sneller op de markt kunnen brengen van producten en diensten die nauw aansluiten bij de behoeften van de klant.

Dots

Progress

Eén van de langst lopende partnerschappen van BCT is die met Progress. Progress levert met het OpenEdge platform al jaren een belangrijk bestandsdeel voor het technologisch platform waar BCT haar Corsa-oplossingen op baseert. Naast het OpenEdge platform, heeft Progress middels nieuwe acquisities en ontwikkelingen haar portfolio uitgebreid met cloud oplossingen. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat Progress ook in de toekomst een belangrijke technologische partner voor BCT zal blijven.

Progress
Dots

TOBANIA

Tobania levert de enterprise service bus genaamd Tobibus. Deze service bus orkestreert het dataverkeer tussen ons Mid-Office en de verschillende componenten en bronnen en zorgt ervoor dat uniforme berichten uitgewisseld worden tussen verschillende partijen zonder dat ze afzonderlijk hiervan op de hoogte zijn. De kennis en ervaring van Tobania, gecombineerd met de set aan integratiemogelijkheden van het Corsa Mid-Office stellen ons in staat om de meest complexe integraties tot een goed einde te brengen. Zowel Tobania als BCT streven steeds naar generieke, gestandaardiseerde integraties.

TOBANIA
Dots

APOGADO

Apogado heeft een ruime ervaring binnen de overheidsmarkt en zijn gekend als experts op het vlak van informatieveiligheid, GDPR en privacywetgeving. De kennis en ervaring van Apogado, gecombineerd met de uitgebreide set aan integratiemogelijkheden van het Corsa Mid-Office stellen ons in staat om de meest complexe integraties tot een goed einde te brengen. Zowel Apogado als BCT streven steeds naar generieke, gestandaardiseerde integraties.

APOGADO
Dots

V-ICT-OR

BCT is al jaren Platinum partner van V-ICT-OR. De koepel-organisatie voor informatie en technologie op het lokale overheidsniveau, en de bezieler van de Vlaamse Virtuele Gemeente.

V-ICT-OR
Dots

Mogelijkheden voor nieuwe partnerships

Denkt u dat een samenwerking tussen uw organisatie en BCT synergie zou opleveren? Wij staan altijd open voor een gesprek over samenwerkingsmogelijkheden.

Dots