Serviceportaal
U bent al partner van BCT? Ga dan direct naar ons partnerportaal via onderstaande button!

Partnerships

Samen sterk

In een wereld die steeds complexer wordt en waarbij complexiteit exponentieel groeit, brengt BCT snel en krachtig producten op de markt die het mogelijk maken dat professionals kunnen excelleren binnen hun werkveld.

Wij doen dit niet alleen. BCT streeft ernaar om een ecosysteem te creëren waarbij ieder bedrijf focus houdt op datgene waar het goed in is. Of het nu gaat om nieuwe technologie, een innovatief product, of kennis, bij de samenwerking streven we altijd naar gelijkwaardigheid en complementariteit, waarbij alle partijen elkaar op een duidelijke manier versterken. Het netwerk van samenwerkende bedrijven dat zo ontstaat, zorgt gezamenlijk voor innovatie, onderscheidend vermogen en het sneller op de markt kunnen brengen van producten en diensten die nauw aansluiten bij de behoeften van de klant.

Wat wij doen?

BCT positioneert zich als een technologie organisatie, die het eigen succes en het innovatielevel graag als toegevoegde waarde aan diverse partners aanbiedt. In ons netwerk brengen wij de know-how vanuit diverse disciplines succesvol samen, stimuleren duurzame innovaties en creëren gezamenlijk de digitale bedrijfsmodellen van morgen. Als partner profiteert u van onze ontwikkelingen, kunt u uw productportfolio uitbreiden en uw klanten significant meerwaarde bieden.

Mogelijkheden voor
nieuwe partnerships

Ralph Mastenbroek

Business Unit Manager

BCT

Ralph Mastenbroek

Wat wij doen?

We leveren de technologie en bieden advies om uw businessmodel te digitaliseren. Gezamenlijk bouwen we een online platform dat aansluit bij uw core business. Hiermee creëren wij een platform dat een waardeuitwisseling tussen meerdere groepen, vaak consumenten (vraag) en producenten (aanbod), maar ook tussen samenwerkende partners in een netwerk mogelijk maakt. Belangrijk hierin is dat er een goede balans ontstaat tussen vraag en aanbod. Daarnaast vormt het beheer van informatie over organisaties heen in netwerkgerichte omgevingen het fundament, waarop Elemenz technologie is gebaseerd.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over online platformen?

Ali Machrafi

Business Development Manager

BCT

Ali Machrafi

Partners

Apogado

Onze partner op het vlak van integraties. De consultants van Apogado hebben een ruime ervaring binnen de overheidsmarkt en zijn gekend als experts op het vlak van informatieveiligheid, GDPR en privacywetgeving. De kennis en ervaring van Apogado, gecombineerd met de uitgebreide set aan integratiemogelijkheden van het Corsa Mid-Office stellen ons in staat om de meest complexe integraties tot een goed einde te brengen. Zowel Apogado als BCT streven steeds naar generieke, gestandaardiseerde integraties.

A3O

Onze partner op het vlak van processen met de procesmodelleringstool ‘iGEN’. De tool vormt een vast onderdeel van het Corsa Mid-Office en bevat een bibliotheek met de standaardprocessen voor Vlaamse gemeenten, beschreven op het niveau van zaakgericht werken. Deze bibliotheek is tot stand gekomen in samenwerking met drie Vlaamse gemeenten en vormt een stevige basis voor de uitrol van het zaakgericht werken binnen een bestuur.

V-ICT-OR

BCT is platinum partner van V-ICT-OR. V-ICT-OR is dé koepelorganisatie voor informatie en technologie binnen lokale besturen, en de bezieler van de Vlaamse Virtuele Gemeente.