Serviceportaal
Informatieprofessionals zijn zakelijke superhelden. Wij zetten ze optimaal in hun kracht.

De zelfredzame professional

Zakelijke superhelden

BCT wil professionals zoals u optimaal in hun kracht zetten. In kennisgedreven organisaties, zoals (semi)overheden, instituten en instellingen, zijn de professionals de grootste waarde die de organisatie heeft. Deze kenniswerkers zijn zakelijke superhelden en maken het verschil. Die zelfde professionals staan echter in toenemende mate onder druk door maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Uitdagingen

Het resultaat is dat zij niet volledig aan hun primaire werkzaamheden toe komen, waardoor ze het verschil niet meer kunnen maken voor de organisatie. Een belangrijke oorzaak is dat digitale werkomgevingen onvoldoende zijn aangepast aan de veranderende wereld:

  • Systemen sluiten niet op elkaar aan.
  • Informatie staat verspreid over verschillende systemen.
  • Kennis in de organisatie en bij de ketenpartners wordt niet of nauwelijks gecombineerd.

Kortom, IT zorgt voor belemmeringen in plaats van vooruitgang en de professionals verliezen hierdoor hun zelfredzaamheid.

Dots

Zelfredzaamheid

Wij willen deze professionals deze zelfredzaamheid teruggeven. Sterker nog: we laten ze excelleren. Dit doen wij door werkomgevingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de functie en informatiebehoefte. Omgevingen die alleen die informatie presenteren die op dat moment nodig is. Daarnaast verbinden we professionals met hun netwerk. We faciliteren samenwerking en het delen van informatie onder ketenpartners, klanten en burgers.

Dots

Digitale werkomgevingen

Om de optimale digitale werkomgeving te kunnen realiseren dient anders te worden gedacht en gewerkt. Alleen met de juiste middelen en informatie zullen de ‘nieuwe’ professionals in staat zijn het maximale uit zichzelf en hun omgeving te halen. Dit is een ontdekkingsreis die wij samen met u willen aangaan.

Nu weet u wat meer over de motivatie achter onze organisatie. Wij willen het (mede) mogelijk maken dat professionals zoals u weer kunnen excelleren in hun werkveld. Op de pagina’s over BCT leest u hoe wij organisaties helpen om dit te bereiken. Op de portfolio pagina leest u waarmee we dat doen.

Dots
Meer weten over BCT

Meer weten over BCT

Alles over onze organisatie, onze overtuigingen en onze geschiedenis. Neem een kijkje!