Serviceportaal
Goede service zorgt voor optimale continuïteit van de software!

Services

Goede service voor optimale continuïteit

Service is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Goede service zorgt voor optimale continuïteit van de software. Het beperkt de risico’s op onvoorziene omstandigheden en bespaart kosten wanneer incidenten voorkómen in plaats van opgelost worden.

Servicedesk

Vragen over onze software kunt u neerleggen bij onze BCT Servicedesk. Een ervaren, deskundig team van professionals zorgt ervoor dat u volledige ondersteuning krijgt om het beheer van uw bedrijfsprocessen efficiënt te laten verlopen.

Onze Servicedesk is bereikbaar van 08.00 tot 17.30 op telefoonnummer 046-442 50 20

Dots

Online serviceportaal

Alle klanten van BCT hebben toegang tot het online Serviceportaal. Hier vindt u een uitgebreide kennisbank met handleidingen en video’s en andere handige informatie. Verder kunt u hier vragen stellen en eventuele onvolkomenheden in de software melden.

Het Serviceportaal zorgt voor een volledig en transparant overzicht van het contact met de Servicedesk, inclusief de status en voortgang van meldingen.

Dots

Community

Heeft u wensen of ideeën ten aanzien van de software en oplossingen van BCT? Ziet u verbeteringen of nieuwe mogelijkheden in de bestaande functionaliteit? Bezoek dan onze community en deel uw idee met andere gebruikers. De community vindt u op ons serviceportaal.

Dots

Hulp op afstand

Met TeamViewer kunnen wij uw pc op afstand bedienen om snel storingen en/of problemen te verhelpen, zonder dat iemand bij u langs hoeft te komen. U kunt meekijken wat wij doen en zelf zaken uitvoeren terwijl wij het probleem  samen oplossen.

Om gewenste ondersteuning te versnellen, raden wij u aan TeamViewer te downloaden. U hoeft niets te configureren. Na beëindiging van de sessie blijft geen software op uw computer achter.

De verbinding is beveiligd door middel van encryptie, zodat niemand anders kan meekijken.

DOWNLOAD TEAMVIEWER
Dots

Service op maat

U kiest zelf hoeveel service u nodig heeft. Nadat u samen met ons het project volbracht heeft en de software in gebruik is genomen, draagt ons implementatieteam het project over aan onze serviceafdeling. Dit team waarborgt een optimale werking tijdens de beheerfase. Op welke manier? Wij bieden drie serviceprofielen (SLA’s), de keuze is aan u:

 1. BCT Basis
  Standaard goede service voor elke organisatie met een gebruiksrechtovereenkomst van BCT.
 2. BCT Plus
  Ideaal voor organisaties die onze software inzetten ter ondersteuning van primaire werkprocessen, door proces- en zaakgericht te werken.
 3. BCT Extra
  De juiste keuze voor organisaties met een complexe informatiehuishouding en een groot aantal interne en externe gebruikersgroepen

Voor de BCTcloud hebben we twee algemene serviceniveaus:

 1. BCTcloud Basis
 2. BCTcloud Plus
Dots

Aanvullende ondersteuning

Naast bovenstaande Servicepniveau’s (SLA’s) biedt BCT aanvullende beheerondersteuning van uw ICT-omgeving. Deze ondersteuning is er op gericht om het maximale uit de BCT software te halen. Wij kunnen uw organisatie volledig ontzorgen en uw (beheer)taken opvangen. Onze professionals beschikken over ruime kennis van de gangbare software en zijn bekend met de laatste stand van zaken op het gebied van wet- en regelgeving.

Wij bieden onder andere:

 • Ontzorging van technisch applicatiebeheer
  Het in stand houden van beschikbaarheid en technisch functioneren van bedrijfsapplicaties en gegevensverzamelingen. De applicatiebeheerder zorgt voor het technisch beheer van BCT-applicaties naar aanleiding van geconstateerde of dreigende verstoringen of veranderende technische- of functionele eisen.
 • Online monitoring van uw servers
  We monitoren de servers waarop BCT Software draait online en real time vanuit onze monitoringcentrale. Daardoor kunnen we niet alleen sneller reageren bij incidenten maar vaak ook al problemen zien aankomen en corrigeren voordat ze de gebruikers bereiken. Monitoring is altijd een onderdeel van de technisch beheerdienst.
 • Vaste aanspreekpunt Servicedesk / Dedicated Customer Agent
  Een BCT Service Engineer die specifiek voor uw organisatie wordt aangewezen. Hij is de spil en coördinator in de afhandeling van uw servicemeldingen in de productieomgeving. Bij grote organisaties of complexe implementaties zorgt uw vaste aanspreekpunt voor meer rust en efficiëntie en een vermindering van de beheerrisico’s.
 • Updateservices
  Regelmatig worden updates uitgebracht van BCT Software. Wij kunnen die updates voor u installeren in zowel acceptatie- als productieomgeving, op het tijdstip dat u uitkomt.
Dots

Servicepakketten

In onze servicepakketten brengen we het gewenste serviceniveau en aanvullend beheer bij elkaar. De pakketten zijn toegerust om te voldoen aan de behoefte van elke organisatie. Instappen met het Servicepakket Essential, volledig meedraaien met een gemiddelde omgeving met het pakket Professional, of alles op maat afstemmen met Enterprise.

 1. Servicepakket Essential
  Serviceniveau Basis, standard monitoring en technisch beheer
 1. Servicepakket Professional
  Serviceniveau Plus, uitgebreide monitoring en technisch beheer, regelmatige updates
 1. Serviceniveau Plus
  Serviceniveau Extra, meest complete monitoring en technisch beheer, regelmatige updates in meerdere omgevingen.

Kijk het Serviceportaal of bel ons als u meer wil weten over onze uitgebreide dienstverlening in de belangrijkste fase van het gebruik van software.

Dots

Professionals in hun kracht door ondersteuning op maat

Voor de acceptatie van oplossingen en het behalen van maximaal rendement heeft BCT een nieuwe organisatie opgericht genaamd Great!

Dots