Serviceportaal
Het Mid-Office voor Vlaamse gemeenten zorgt voor maximale ondersteuning van uw dienstverlening.
DOWNLOAD BROCHURE

Corsa/Mid-Office

Dé schakel tussen uw front- en backoffice

Klantgerichte en éénduidige communicatie naar uw burgers en ondernemingen met het Corsa/Mid-Office voor Vlaamse gemeenten. Het is het resultaat van onze jarenlange ervaring binnen de Vlaamse en Nederlandse gemeentemarkt. De technologische basis hiervan wordt gevormd door onze bewezen oplossingen voor document- en workflowmanagement.

Deze ervaring is vertaald naar een specifieke oplossing voor Vlaamse gemeenten én een gestandaardiseerde implementatiemethodiek, waarbij BCT en haar partners u begeleiden bij de digitale transitie. Bij uw digitale transformatie wordt de nodige aandacht besteed aan alle aspecten die noodzakelijk zijn om het gewenste eindresultaat te behalen.

Voordelen Corsa/Mid-Office

  • Alle noodzakelijke informatie over uw klanten in een centraal digitaal dossier
  • Inkomende en uitgaande briefwisseling worden gedigitaliseerd, centraal bewaard en gekoppeld aan het unieke dossier
  • Centrale Producten- en Diensten Catalogus (iGEN)
  • Uniforme afhandeling van producten en diensten volgens de generieke procesbeschrijvingen (iGEN)
Dots
Brochure: Mid-Office voor Vlaamse gemeenten

Brochure: Mid-Office voor Vlaamse gemeenten

De Vlaamse gemeenten staan voor de uitdaging efficiënte dienstverlening aan burgers & bedrijven te leveren op een, ten opzichte van maatschappij en centrale overheid, verantwoorde manier.
DOWNLOAD BROCHURE >

Transparante dienstverlening

Het Corsa/Mid-Office voor Vlaamse gemeenten is specifiek ontwikkeld in functie van de verwachtingen die uw klanten vandaag de dag hebben op het vlak van dienstverlening. Het programma ‘Vlaanderen radicaal digitaal’ wil tegen 2020 alle transacties tussen burgers en overheid, ondernemingen en overheid en tussen overheden onderling, digitaal mogelijk maken. Het Corsa/Mid-Office maakt deze digitale transformatie mogelijk.

Gefaseerde digitale transitie

BCT heeft hiervoor een transitiemodel ontwikkeld dat aansluit op de digitale volwassenheid en de aanwezigheid van procesgerichte gedachten binnen de gemeente. Er wordt in deze aanpak onderscheid gemaakt in 2 fasen. Deze fasen zijn vertaald naar twee standaardmodules voor de Vlaamse gemeenten:

Dots