Serviceportaal
Digitale werkomgevingen die optimaal zijn afgestemd op uw branche.

Branches

De juiste digitale oplossingen voor de betreffende branche

Dagelijks werken meer dan 150.000 eindgebruikers met onze software. Onze klanten bevinden zich in diverse branches. We gebruiken onze meer dan 30 jaar ervaring in informatiemanagement om u de juiste oplossingen te bieden. Zo transformeert uw organisatie naar een kennis gedreven organisatie, die informatie inzet om een duurzame toekomst te creëren.

Lokale overheden

Het begint bij informatie

De Vlaamse besturen staan voor heel wat uitdagingen. Er is een sterke vraag vanuit de bevolking naar een eigentijdse dienstverlening, besturen dienen voorspelbaarder en efficiënter te worden in hun dienstverlening. Daarbij wordt sterke communicatie en transparantie door middel van gestandaardiseerde processen ook steeds belangrijker. De hogere overheid eist steeds meer op het vlak van digitalisering. Vele besturen zijn bezig met het uittekenen of implementeren van een nieuw dienstverleningsmodel dat aan deze behoeften voldoet.

Dots

Healthcare

Digitaal en efficiënt werken

Zorginstellingen worden de komende jaren geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De voortdurende technologische ontwikkeling, gekoppeld aan dynamische wet- en regelgeving, dwingen zorginstellingen tot prestatiegericht en efficiënt werken. Hierdoor zijn ketenintegratie en fusies aan de orde van de dag.
De steeds hogere kwaliteitseisen en het beschikbaar stellen van betaalbare zorg voor de snel vergrijzende en steeds mondigere cliënt leiden ertoe dat zorginstellingen op zoek gaan naar betrouwbare kennispartners.

Dots