Serviceportaal
We vieren ons jubileum: BCT bestaat 35 jaar! Viert u dit feestje met ons mee?

35 jaar BCT!

Voorwoord

35 jaar BCT. Dat moet je even laten bezinken, anders geloof je het niet. Wat vliegt de tijd! Best bijzonder om deze leeftijd als IT bedrijf te mogen bereiken, zeker als je beseft dat één jaar in deze snelle en dynamische IT wereld al als een hele lange periode aanvoelt. De ontwikkelingen volgen elkaar immers razendsnel op. Toch hebben we nieuwe technologieën steeds kunnen vertalen naar de behoefte van de markt. We blijven onze klanten helpen om meer waarde uit informatie te halen om zo samen een duurzame en kansrijke toekomst vorm te kunnen geven. We hebben er nog geen genoeg van, maar voelen ons juist, zeker in deze bijzondere tijd, gedreven om onze kennis en expertise van de afgelopen 35 jaar voor en samen met u in te zetten!

Dots

Een reden om te vieren!

In 1985 vertrokken de zes oprichters van BCT naar een hutje op de hei om een antwoord te vinden op een belangrijke vraag: Hoe gaan wij onze kennis en kunde ter beschikking stellen aan de markt? Deze vraag is het startsein geweest voor het ontstaan van BCT.

Inmiddels zitten we in 2020 – en BCT viert feest, want we bestaan maar liefst 35 jaar!

Dots

Wie is BCT?

BCT stelt organisaties in staat om grip te kunnen houden op informatie. Want grip op informatie is essentieel voor een veilige, kansrijke en duurzame maatschappij. Bij BCT zijn we hier vast van overtuigd, zoals blijkt uit onze brand movie. Deze film is een ode aan de samenleving, mede mogelijk gemaakt door onze BCT’ers.

Dots

Wat onze klanten en partners over ons zeggen

“Onze ervaring tot nu toe binnen het project is dat BCT niet zo maar een toepassing in de organisatie komt neer zetten, maar speelt ook een heel belangrijke rol in het project. Het trekken en begeleiden van het project en het veranderingsmanagement dat gepaard gaat met het invoeren van dergelijke organisatie brede projecten.”

Peter Vermeylen
Stad Geel

 

“BCT levert een constructieve samenwerking, luisterende medewerkers, er wordt tenminste gevolg gegeven aan vragen en opmerkingen.”

Jan Vermeulen
Gemeente Pelt

 

“We beschikten niet – destijds niet en nog steeds niet – over de juiste kennis en middelen om een compleet DMS te bouwen. Dat laten wij graag aan experts over. We zochten dus een partner, die een document management systeem kon leveren dat naadloos te integreren was met onze eigen architectuur.”

Stephan Van Bulck
Infomat

Dots
BCT neemt je mee

BCT neemt je mee

Een heel mooi verhaal van onze klant gemeente Veere over de lange relatie met BCT. Een iets andere kijk op onze samenwerking!

We vieren jubileum, viert u met ons mee?

We grijpen graag de gelegenheid aan om ons jubileum samen met u te vieren. Viert u met ons mee? Blijf dan altijd op de hoogte van onze activiteiten en ontmoet ons bij verschillende evenementen en bijeenkomsten. Of neem gewoon contact met ons op voor een individuele afspraak.

We vieren jubileum, viert u met ons mee?
Dots