Notice: Undefined index: post_type in /www/wp-content/themes/bct/functions.php on line 537 Home - BCT
Serviceportaal

Digitale dossiers en postregistratie

Digitaal werken en digitale afhandeling
LEES MEER >

Partnerships

Geïnteresseerd om BCT distributiepartner te worden?
LEES MEER
De kracht van BCT

De kracht van BCT

BCT gelooft dat kritische informatie proactief ter beschikking moet zijn voor de juiste mensen om professioneel te kunnen handelen! Alleen met gerichte informatie in de juiste context kunnen professionals de beste beslissingen nemen. BCT staat voor verantwoord, veilig en duurzaam informatiemanagement waar informatie direct en contextgevoelig beschikbaar is op een transparant, compliant en toekomstgericht platform - zodat u regie kunt blijven voeren over uw professie en u de kansen kunt benutten die de digitale wereld biedt.
LEES MEER
Dots

“BCT levert een constructieve samenwerking, luisterende medewerkers, er wordt tenminste gevolg gegeven aan vragen en opmerkingen.”

JAN VERMEULEN
GEMEENTE PELT

Kennis door informatie

Het slimme gebruik van informatie betekent succesvolle digitale transformatie! Onze informatiemanagement-technologie verhoogt de effectiviteit en het rendement van informatie. We doen dit door datastromen om te zetten naar informatie. Dit resulteert in gebundelde informatie die kan worden geïnterpreteerd en gebruikt in de juiste context. Op deze manier verkrijgt u de kennis waarmee u een voorsprong creëert en behoudt.

LEES MEER
Dots
Evenement

Shopt IT 2019

Donderdag 16 mei 2019 vindt het jaarlijks Vlaamse overheidscongres Shopt IT plaats in het ICC in Gent.

Op zoek naar een baan met groeigarantie?

KOM WERKEN BIJ BCT!